Diensten

WinstMetInkoop biedt een compleet pakket aan diensten. Van inkoopadvies, inkoopprojecten tot en met het sturen op resultaat. 


WinstMet...

Inkoopadvies

Leveranciers hebben grote impact op de prestaties van een bedrijf/organisatie. WinstMetInkoop adviseert daarom vanuit de waardeketen. Daarmee worden zoals HRM, Inkoop, Finance, Verkoop, IT en Logistiek betrokken. Door deze bedrijfskundige benadering is de oplossing of uitkomst resultaatgericht, implementeerbaar en meetbaar.WinstMet...

Inkoopprojecten

Implementatie van advies en het begeleiden van (EU) aanbestedingen is maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepaal ik in welke rol ik de meeste waarde kan leveren; als projectleider, adviseur, of op interim basis.
WinstMet...

Inkoopresultaat

Inkoopresultaat, ofwel contractmanagement, is een belangrijk instrument om de beoogde bedrijfs- en organisatiedoelen daadwerkelijk te realiseren. Hiermee vergroot je de klantwaarde en beheers je de risico's. Samen met de opdrachtgever stel ik een helder raamwerk op waarbinnen het afgesloten contract kan worden gemonitord en bijgestuurd.WinstMet...

Interim


 

Op interim basis vervang ik inkoopadviseurs en inkoopmanagers. Ik vul geen operationele inkoopfuncties in omdat ik werk vanuit het toevoegen van waarde op inhoud en proces.